rectangular

Friday, 8 November 2013

merokok sama seperti hidu kentut lembu? betul ke?

Assalamualaikum....
Salam Jumaat semua... ha lama kan saya menghilang..... (ada ke orang kisah) hihi
Hurm sebenarnya menghilang sebab merajuk dengan en nuff .... apepun biar la... dah x kisah sangat pun...n dah malas nak pikir pasal en nuff...
hari ni just nak kongsi info sikit pasal org yang suka sangat merokok ...
baca la artikel ni....so kepada si perokok adakah anda masih mahu merokok hihi even bau die macam kentut lembu...


4 comments :

  1. Ya ke ni. Fuhh.... Nak jimat kena ambil kentut lembu la... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha try la awak pastu cite kat saya ek... boleh tulis dalam next entri

      Delete

thanks for u`r comment