rectangular

Wednesday, 30 October 2013

oxy10 harap2 menjadi......

Assalamualaikum....

ha ha.... tadi pas lunch terus pi kat meja membe ofc nak tanya pasal duit masuk tapi tgk dia tempek something kat jerawat dia so terus tanya dia pakai apa sebab nampak juga kesan yang menjadi kat muka dia hihi yer la sebelum ni banyak juga jerawat kat muka dia n tadi tgk dah makin kurang...

dia pun kulit jenis hannis gak kulit sensitif so nak try juga la produk yang dia guna 2...
almaklumla muka hannis pun dah di tumbuhi jerawat gatal... hihi so kat cni nak perkenalkan la oxy10 ...sebelum ni kak zaza pun ada rekomen ... n alang2  dah tgk result kat muka membe ofice yang kulit sepesen macam hannis boleh la mencube n mengetest kat muka yang umpama 'tempat uji kaji' sendiri... hihi....doa doakan la moga serasi dengan kulit hannis hurmmm dah risau ni takut x hilang2 jerawat ni....



14 comments :

  1. pernah cuba oxy ni, jerawat cepat kecut.. harap berkesan pada hannis :)

    ReplyDelete
  2. sapa dia shirley ka . hehehhe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la dia la... tgk dah makin ok muka dia... hihi 2 yang nak try...

      Delete
  3. awk patut try oxy5 dulu.. takut tak serasi dgn kulit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha? ye ke? ada beza ke? apa beza pulak?

      Delete
    2. 10 ni too strong.. kena try 5 dulu. kdg2 guna oxy5 tu pon kulit boleh merah2. oxy ni cam menghakis kulit tu la. bhgian yg kita letak oxy tu kulit dia jadi nipis. so kalau kena matahari mmg nampak merah2 tu. kulit sensitif kan? kite same. hihi..

      Delete
  4. moga serasi ye kak:)

    nana takut jugak nak guna produk2 bkaitan muka ni...sebab kulit jenis sensitif...kekecik dulu abes gatal2 satu badan.,,gara2 main mekap,,,,tak pasal2 kena cucuk dgn Dr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. geng la kita nana akak pun sensitif skin gak... hihi tapi hope menjadi la....

      Delete
  5. Replies
    1. huh nak juga dia pun... jom la kita pakat2 try... k

      Delete
    2. Tu la. Muka kalau naik jerawat batu yang tak suka tu...

      Delete
    3. x pa jgn risau guna je oxy 10 its work 4 me...

      Delete
  6. Assalamualaikum.. sy ada pm sis kat fb, tp blum brbalas.. sy dr pemenang GA http://www.misznadea.com/2013/10/pemenang-seterusnya-bagi-special.html menang perfume Avon :)

    ReplyDelete

thanks for u`r comment