rectangular

Thursday, 24 October 2013

sarapan aper pagi ni...

Assalamualaikum....

hai hai selamat pagi.. ha pagi la sangat kan? huhu ha hari ni uolls sarapan ape ek?
hari ni saya sampai paling lambat dari cik lieya von jay kiter hihi selalu dia la paling lambat hihi nah hari ni kiter lak... hurm alarm x bunyi2 hurm subuh pun kelam kabut tadi.. so pada uolls jangan la jadi macam saya ek lewat je kejenya...


ha ni nak tunjuk la sikit gambar sarapan pagi ni makan  nasi lemak seringgit je.. hihi sedap la juga ingat nak amik 2bungkus tadi tapi malu la kat pakcik yang jual 2 nanti dia cakap 'amboi budak ni badan kecik jer tapi makan  2 bungkus' x la pak cik 2 xkan cakap la mcm 2 orang niaga mesti suka kiter beli banyak kan? sendiri yang perasan kan? takut sangat kan orang mengata padahal tak da sapa nak mengata pun... ha uolls pulak sarapan aper pagi ni jom syer sama2

7 comments :

  1. kalau nana buat muka xmalu je ambik dua bungkus:) pagi ni nana sarapan roti dengan beger buh sos,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah rajin ek nana buat sendiri bekfast...
      akak ni bagun pun dah lewat ha makan kedai jer la jawabnya kadang2 jer masak... ar ar buat jer kan muka seposen

      Delete
  2. Sikit betol..kalu sy 5bungkus bru best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ni 1 ofis dgn kak.Lieya ke??

      Delete
    2. yer la die master sifu akak hihi napa nak join ke? huh agak la bungkus dik oi... kenyang sangat

      Delete

thanks for u`r comment