rectangular

Wednesday, 23 October 2013

Meja Berselerak lebih Kreatif? kreatif kah..?

Assalamualaikum.....
ha tadi saya buka fb saya n my bro ade syer bnda ni kat fb dier so saya copy jer malas dah nak menaip keje pun melambak kat atas meja hihi boleh dikatakan sama la keadaan dengan tajuk entri ni hihi 
so apa pendapat uolls ? uolls rase kreatif ke pemilik meja yang berselerak ni?  meja saya berselerak time hujung2 bulan jer yer la nak closed acc kan? mahu x berselerak... ha ha padahal rasenya hari2 meja bertimbun dengan kerja..  huhu    so ape pendapat uolls...baca jer artikel 2 then komen hihi saya malas nak menaip panjang2...  







14 comments :

  1. eh kira nya kami ni kreatif la kan hahhahaha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha kreatif la kot lieaya haa ha kami pun sama lakan ?

      Delete
  2. meja saya tak berselerak tapi bwh meja, dlm meja, almari semua bersepah... hahaha.. Terlebih kreatif la ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe kt citu org x nampak la.. boleh la dikira kot... hihi hurm kan dah terbocor rahsia... hihi

      Delete
    2. hahahaha... Kretif, inovatif, dan motivasi ke arah lebih banyak sampah... hehehe

      Delete
    3. hai sampah sekarang pun orang kitar semula tau.. so jgn main2 bab sampah... hihi

      Delete
    4. hurm hari macam free jer ker mengulor ni... cakap kat bos nak?

      Delete
  3. yess... aefa dlm kategori kreatif jugak~ hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la 2 aefa hurm macam 2 semua org kreatif la sebab banyak yang meja semak ni hi hi

      Delete
  4. kreatif ke?? ntah la..mcm sy student AR dlu..mmg bnyak berselerak..smpai diri pn xterjaga..rsanya kreatif la kott..seni tu ada he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. seni ape? seni selerakkan meja ek fais? huhu ok la janji seni juga kan?

      Delete

thanks for u`r comment