rectangular

Friday, 11 October 2013

Perempuan Lebih Tertarik Dengan Lelaki Sombong? Betul ke?

Assalamualaikum...
Salam Jumaat semua...Hope hari ini lebih baik dari semalam..

Tengok tajuk lelaki lagi kan? huhu jangan marah ek.sebenarnya  suka nak amik tahu and nak kongsi cerita pasal Insan Yang Bergelar Lelaki ni...

Selalunya Lelaki sering menganggap yang *senyuman* mereka mampu membuatkan wanita kat luar sana tertarik (include me lor :) .Yang sebenar - benarnya salah tu tanggapan u alls guy , Perempuan ni sebenarnya lebih tertarik kepada lelaki *Sombong* dan Berwajah Angkuh.... ( sumber kajian ni saya amik kat majalah )

Menurut sumber tersebut lagi , Perempuan juga merasa kurang tertarik terhadap lelaki yang periang dan lebih cenderung meminati Lelaki yang Sombong dan moody.Selain itu juga perempuan dikatakan lebih tertarik dengan lelaki yang berpewatakan "bad boy" kerana mereka merasakan ada sesuatu yang misteri tentang kehidupan Lelaki itu. Dari situ timbullah minat untuk mengenali dengan lebih dekat lagi.Selain daripada itu lelaki sombong juga kelihatan seksi dimata perempuan. (Bukan semua perempuan suka lelaki yang  macam ni so saya tulis bagi sesetengah perempuan jer.... )

Menjadi Lelaki yang *Too Nice* pada zaman modern ni adalah seperti "anak emak" la pulak  dan nampak lembik dimata perempuan . Kalau pada zaman dahulu memang lelaki yang *Too Nice* ni mempunyai peluang yang cerahlah untuk di buat calon menantu pilihan  betul tak ? Tetapi di zaman modern ni lelaki perlulah menjadi sedikit *mahal and nakal* Sebagai salah satu daya tarikan seksual lelaki yang paling utama.
Source : En Google

Rasanya paras rupa ni dah jatuh number 2, sekaligus lelaki tersebut akan nampak lebih matang , berkeyakinan dan menjadi misteri bagi setiap perempuan untuk membongkarkan misteri yang ada pada u alls guy...

8 comments :

  1. ok setuju! sebab lelaki sombong adalah salah satu ciri2 lelaki yang kami minat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm kan? memang sweet lelaki sombong ni anis pun ada minat jenis ni n dah dapat pun hihi

      Delete
  2. hurmm kalau lelaki yg sombong ni sebenarnya nampak sangat macho & mahal.. i loikeee hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. true indeed , lelaki mcm ni susah nak dekat nak senyum lagi la tapi bila dia senyum huhu gugur jantung hihi

      Delete
  3. sombong?.. haha.. malas mama nak layan.... pada mama, mama lebih suka pada lelaki yang hargai kita,... rupa belakang kira, jangan rongak sudah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha yer ek.. masing2 taste masing kan? tapi sweet aper mama...:)

      Delete
  4. Replies
    1. kadang2 yang sombong ni la lagi romantik hihi

      Delete

thanks for u`r comment