rectangular

Wednesday, 30 October 2013

Bad mood apa reaksi anda....

Assalamualaikum....

ha ni nak tanya uolls la penah x rasa bad mood? ha ni saya amik kat sinaf fm punye page... 

'Pakar berkata ' bad mood ' sebenarnya bagus". Hmmmm...iye ke? Kalau anda berada dlm ' bad mood ', apa cara atau pendekatan yg anda lakukan utk menanganinya?

so jom la kita kongs! saya kalau bad mood asyik nak makan ja.... biar la apapn makan je keja ....n then mula itu x kena ini x kena hurm muka pun masam mencuka...huhu  ha uolls lak? 


10 comments :

  1. bila bad mood mai satu keje tak jalan kak

    ReplyDelete
  2. kalo kami lah bad mood rasa macam nak telan org kot .. ^_^ tapi jarang lahh bad mood sebab hidup mesti ceria2...

    ReplyDelete
  3. bila bad mood, jgn sapa berani teguq, rasa nak mengamuk ja. huhu..

    biasa duk jauh dr org, x pa la..x da nk marah sapa2. dgq lagu kuat2.
    atau rs x tenang jgk, dgq bacaan al -Quran... :D

    ReplyDelete
  4. bila mood tak berapa nak ada...nana suka tido,hihi...

    ReplyDelete
  5. Kita kalau bad mood nak marah orang je rasa...

    ReplyDelete
  6. marah x baik la... yang bad moodnya kiter org tu x salah

    ReplyDelete

thanks for u`r comment