rectangular

Friday, 25 October 2013

Dek bahana Gila Candy Crush Saga.......

Assalamualaikum

ha ha  ni nak lepas geram ni... hihi bukan kat sape pun kat game.... hihi saya main game candy crush saga.... tapi asyik terkandas ja n asyik mintak nyawa kat friends ja... dah la lembab.... huhu geram.... ade saper2 boleh tolong...malu la main game pun nak mintak tolong ngn orang....

ha tlg mainkan bagi stage dia cpt skt bergerak boleh (ade plak mcm 2 kan).... menyampah betul main game yang ada nyawa ni bila habis nyawa dah stuck... ... nak bli macam bli benda yang  real lak... tapi disebabkan gila game huhu kn sabar juga... ha uolls penah gila game sampai tahap ni x? jom kongsi....
sumber : en google


8 comments :

  1. saya faham perasaan mu itu.. hahahahaha rilek la.. candy crush nie senang je,ko cuma perlu maki2 je lebih kat dia,ha lepas tu bole lepas la level tu.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh macam 2 ek hurm nak maki cam ne mase duk berjalan hurm x dan nak maki2... tup2 nyawa dah habis

      Delete
  2. hahaha akak pn dah jadi giler main CC ni.. kadang naik menyampah dah asek stuck kat level tu je.. akak baru je level 320 huhu =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. what baru jer? wah dah jauh sangat hannis ketinggalan kak hurmmm buat malu jeer bagi la nyawa sikit hihi x malu kan?

      Delete
  3. Kalau nk dikut kan nur bru level 30 hahahah....
    tak main sgt cc ni....nur fvt pon bakery n restaurant story...hihihihi cm budak2 kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe janji ada game yang kita minat kan?
      :) sweet pe game 2

      Delete
  4. hu3..sy lgsung xde pgalaman main game cmni =) suka perang2 je..

    ReplyDelete

thanks for u`r comment